2016-09-16 09:48Nyheter

Årets företagare i Salem!

null

Apotekaren Thomas Engberg, ägare av Apoteksgruppens apotek i Rönninge, har utsetts till årets företagare av Företagsföreningen i Botkyrka - Salem. Prisutdelningen ägde rum på Salemdagen vid en ceremoni i Skönviksparken inför 5.000 besökare.

Motiveringen löd:"Genom hög kompetens, som utbildad apotekare och betydande erfarenheter från läkemedelsindustrin, har han tillsammans med sin personal, utvecklat det kundnära apoteket.
Thomas Engberg har skapat en trivsammare apoteks- och arbetsmiljö och är noga med att arbeta inkluderande samt utvecklar och motiverar sina medarbetare.
Utöver sitt företagande, tar Thomas Engberg ett socialt ansvar genom att sponsra de lokala idrottsföreningarna. Hans engagemang inkluderar även förmedling av information om medicinering/läkemedel till de lokala pensionärsorganisationerna."

Så här kommenterar Thomas den fina utmärkelsen :Det är stimulerande både för mig och medarbetarna när vi känner att vi är uppskattade. Flera kunder har också kommit in och gratulerat och sagt att vi var värdiga vinnare, och det är kul, säger Thomas.


Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med mer än 3800 anställda på drygt 670 apotek. I Sverige finns 197 apotek och ett 40-tal drivs privat av egenföretagare med stöd av Servicekontoret.

Kontaktpersoner

Linda Wakeham
Kommunikationschef Kronans Apotek
Linda Wakeham
PRESSKONTAKT