2021-10-05 06:00Pressmeddelande

Apoteksgruppen är en av tre finalister till Årets Marknadsförare på Svenska Franchisegalan 2021

Apoteksgruppen är en av tre finalister i kategorin ”Årets Marknadsförare” som utses av branschorganisationen Svenska Franchise Föreningen. Vinnaren koras under Svenska Franchisegalan som genomförs 15 oktober på Grand Hôtel i Stockholm.  

Nu är alla finalister klara till Svenska Franchisegalan 2021 och Apoteksgruppen är en av tre finalister i kategorin ”Årets Marknadsförare”. Under Svenska Franchisegalan samlas representanter för Sveriges franchiseföretag för att uppmärksamma insatser inom en företagsform som årligen omsätter över 300 miljarder kronor och som sysselsätter mer än 150 000 människor.

Apoteksgruppen är nominerade för sättet de synliggör sina egna franchisetagare och medarbetare i apoteken i sin marknadsföring, senast i
TV-reklam och även i den digitala kampanjen Enade mot cancer.

-  Vi vill vara transparenta och äkta och visa upp oss precis som vi är med en touch av humor och ett varmt bemötande, då våra medarbetare och franchisetagare är vår absoluta stolthet. Så vi är oerhört glada över att vårt koncept med att sätta dem och deras kompetens i rampljuset lyfts fram även här, av Svenska Franchise Föreningen, säger
Anna Bergstedt, Marknads- och kommunikationsdirektör på Apoteksgruppen.

Priset ”Årets Marknadsförare” delas ut i samarbete med TBS Mediabyrå.
Finalister till ”Årets Marknadsförare” är: Apoteksgruppen, Brödernas och Veteranpolen.
www.svenskfranchise.se
Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen har närmare 200 apotek runt om i Sverige, med ett hjärta som klappar lite extra för vår lands- och glesbygd. Vi vill göra hälsa enkelt för alla våra kunder genom att erbjuda ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda tjänster och produkter inom hälsa och skönhet samt rådgivning av våra kvalificerade farmaceuter. Apoteksgruppen möjliggör egenföretagande genom franchise och är den enda apotekskedjan i Sverige som har både kedjedrivna och franchisedrivna apotek. Med drygt tusen medarbetare gör vi skillnad tillsammans - varje dag! Vårt engagemang bygger på tre kärnvärden; att bry sig på riktigt, att ligga steget före, att göra verklig skillnad. Och vår vision är att bli Sveriges mest engagerade apotek där kunderna mår lite bättre. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, norra Europas största apotekskoncern.

Kontaktpersoner

Linda Wakeham
Kommunikationschef Kronans Apotek
Linda Wakeham
PRESSKONTAKT

Relaterad media