2022-09-08 12:00Pressmeddelande

Apoteksgruppen etablerar sitt femte apotek i Örebro

Apoteksgruppen fortsätter att expandera och öppnar under hösten upp sitt femte apotek i Örebro. Det är den erfarna apotekschefen Kanchan Khosla som kommer driva apoteket med målet att ge en förstklassig service till apotekets kunder.

Etableringen i stadsdelen Ladugårdsängen i södra Örebro blir Apoteksgruppens femte apotek i Örebro. Apoteket kommer ledas av den erfarna apotekschefen Kanchan Khosla som jobbat på Apoteksgruppen i över 10 år. Kanchan kommer nu senast från Apoteksgruppen Örebro, Haga Centrum där hon axlade rollen som tillfällig apotekschef och hon har även varit egenvårdscoach för hela regionen. Kanchan är i grunden utbildad apotekstekniker och har även en examen inom offentlig förvaltning.

– Jag ser verkligen fram emot att få vara och starta upp ett nytt apotek från grunden med mina egna medarbetare. Vårt största fokus kommer vara att få våra kunder att känna sig välkomna och uppskattade så fort dem kliver in på apoteket, säger Kanchan Khosla, apotekschef.

Det nya apoteket är beläget i stadsdelen Ladugårdsängen, ett stenkast från centrala Örebro. I Ladugårdsängen finns närhet till såväl naturområden som till matbutiker, vårdcentral, skol- och barnomsorg.

– Målet med vårt nya apotek i Ladugårdsängen är att vi ska ge den bästa möjliga rådgivningen och en förstklassig service till våra kunder. Vi ska även få ännu bättre koll på kundernas läkemedelsanvändning och satsa på omsorg, allt för att kunden ska känna sig så trygg som möjligt hos oss på vårt apotek, säger Kanchan Khosla, apotekschef.

Apoteksgruppen välkomnar Örebrobor till det nya apoteket på Ladugårdsängen, Storbackagatan 21 från och med 8 september.Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen har närmare 200 apotek runt om i Sverige, med ett hjärta som klappar lite extra för vår lands- och glesbygd. Vi vill göra hälsa enkelt för alla våra kunder genom att erbjuda ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda tjänster och produkter inom hälsa och skönhet samt rådgivning av våra kvalificerade farmaceuter. Apoteksgruppen möjliggör egenföretagande genom franchise och är den enda apotekskedjan i Sverige som har både kedjedrivna och franchisedrivna apotek. Med drygt tusen medarbetare gör vi skillnad tillsammans - varje dag! Vårt engagemang bygger på tre kärnvärden; att bry sig på riktigt, att ligga steget före, att göra verklig skillnad. Och vår vision är att bli Sveriges mest engagerade apotek där kunderna mår lite bättre. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, norra Europas största apotekskoncern.

Kontaktpersoner

Linda Wakeham
Kommunikationschef Kronans Apotek
Linda Wakeham
PRESSKONTAKT
Mickaela Borg
PR-ansvarig
Mickaela Borg

Relaterad media