2020-06-26 11:48Pressmeddelande

Apoteksgruppen ger Visual Art förlängt förtroende

null

Visual Art:s Design Studio kommer producera innehåll för högtider, animerade filmer, optimera befintligt material, ansvara för leverantörsfilmerna i spellistan samt en produktions- och projektledare som löpande kvalitetssäkrar kanalen. Uppdraget innefattar även drift av kanalen. 

- Vi är väldigt stolta över det fortsatta förtroendet Apoteksgruppen har för Visual Art och den leverans vi gör till Apoteksgruppen. Vi tror på starka samarbeten och att skapa riktigt affärsvärde för våra kunder. Detta skapar rätt förutsättningar för långsiktiga partnerskap säger Pontus Meijer, Chief Revenue Officer på Visual Art.

- Den här kanalen är väldigt värdefull för oss i vår kommunikation med våra kunder, vi kan säkerställa rätt kommunikation vid rätt tidpunkt och snabbt justera budskapet om så skulle behövas. För oss är det viktigt att säkerställa fortsatt effektiv funktionalitet och drift för denna kanal säger Anna Bergstedt, Brand, Marketing and Communication Director på Apoteksgruppen.

För ytterligare frågor:

Anna Bergstedt, Brand, Marketing & Communication Director, Apoteksgruppen AB
Tel. +46 70 576 29 66, presskontakt@apoteksgruppen.se


Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med mer än 3800 anställda på drygt 670 apotek. I Sverige finns 197 apotek och ett 40-tal drivs privat av egenföretagare med stöd av Servicekontoret.

Kontaktpersoner

Anna Bergstedt
Marknads- och kommunikationsdirektör, Ansvarig för E-handel samt Pressansvarig
Anna Bergstedt