2020-09-14 13:10Pressmeddelande

Apoteksgruppen inviger nytt och större apotek i Skara

null

Apoteksgruppen välkomnar Skaraborna till ett nytt apotek vid vårdcentralen Vilan. Det nya apoteket är ett resultat av att två mindre apotek på orten stängts och istället slagits ihop till ett större.

Efter tidigare stängning av apoteket på Malmgatan stänger nu även det mindre apoteket på Vilans vårdcentral för att öppna upp i en ny och större butikslokal vid vårdcentralens huvudentré. Det nya apoteket får utökade öppettider och kommer hållas öppet vardagar mellan 8:00 och 17:30 samt lördagar mellan 09:00 och 13:00.

- Vi har längtat efter att få ett större apotek så att vi kan erbjuda våra kunder ett större och bredare utbud. Vi har även utökat öppettiderna med en timme på vardagarna och kommer dessutom börja ha öppet på lördagar – allt för att våra kunder ska få så bra service som möjligt, säger Elisabeth Nyman, Apotekschef på Apoteksgruppen Skara.

Kunder välkomnas till apoteket på Axvallagatan 3 från och med måndagen den 14 september.

För ytterligare information, kontakta: Anna Bergstedt, Presskontakt Apoteksgruppen, anna.bergstedt@apoteksgruppen.se, 070-576 29 66.


Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med mer än 3800 anställda på drygt 670 apotek. I Sverige finns 197 apotek och ett 40-tal drivs privat av egenföretagare med stöd av Servicekontoret.

Kontaktpersoner

Anna Bergstedt
Marknads- och kommunikationsdirektör, Ansvarig för E-handel samt Pressansvarig
Anna Bergstedt