2020-03-27 15:07Pressmeddelande

Apoteksgruppen Karlshamn är Årets Franchisetagare

null

Nu står det klart att Apoteksgruppen i Karlshamn vinner priset som Årets Franchisetagare för sitt entreprenörskap och sin personalomsorg. Priset delas ut av Svenska Franchiseföreningen.

Bakom Apoteksgruppen Karlshamn står entreprenörerna Jenny Petersson och Hussain Hussain. De kombinerar kundnytta med affärsfokus och utmärker sig i sitt kundbemötande samt sin kompetensutveckling för personalen. Den 27 mars mottar de priset som Årets Franchisetagare.

– Om man verkligen "bryr sig på riktigt" så vinner man i längden, det har detta priset bevisat. Vår gemensamma dröm blev sann, istället för att drömma på var sitt håll så öppnade vi ett apotek tillsammans och att få ta emot detta priset för den drömmen gör mig alldeles tårögd av glädje, säger Jenny Petersson, en av apoteksägarna Apoteksgruppen Karlshamn.

Priset delades ut av Svenska Franchiseföreningen som presenterade vinnarna via video den 27 mars. Förutom Apoteksgruppen Karlshamn var även företaget Fogarolli och Länsförsäkringar Bergslagen/Stockholm finalister i samma kategori. De är utvalda bland ett 40-tal nominerade franchisetagare.

För ytterligare information, vänligen kontakta: Edit Künstlicher, presskontakt@apoteksgruppen.se, 070-818 57 00 


Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med mer än 3800 anställda på drygt 670 apotek. I Sverige finns 197 apotek och ett 40-tal drivs privat av egenföretagare med stöd av Servicekontoret.

Kontaktpersoner

Anna Bergstedt
Marknads- och kommunikationsdirektör, Ansvarig för E-handel samt Pressansvarig
Anna Bergstedt