2022-04-28 06:00Pressmeddelande

Apoteksgruppen lanserar kosttillskott för håret

Apoteksgruppen fortsätter att utöka sitt egenvårdsortiment och lanserar under våren kosttillskottet ”Apoteksgruppen Hårboost”, ett kosttillskott framtaget för att ge extra näring till håret. Hårboost innehåller bland annat biotin som bidrar till att bevara ett normalt hår och koppar som bidrar till hårets normala pigmentering. 

Apoteksgruppens nya egenvårdsprodukt Hårboost är ett veganskt kosttillskott för håret och innehåller biotin, L-cystein, hirsextrakt, pantotensyra som ger håret näring och koppar som dessutom bidrar till att bibehålla hårets normala pigmentering. Hårboost är ett veganskt kosttillskott och en förpackning innehåller 60 stycken kapslar. Kapslarna kan användas som en längre kur eller när man känner att håret behöver en extra boost.

Få ett mer välmående hår inom 30 dagar. För bästa resultat använd Apoteksgruppens Hårboost i tre till sex månader. Kuren kan upprepas vid behov och kan med fördel användas under en längre period. 60 kapslar motsvarar en 30 dagars kur. 

”Att ge håret bra näring inifrån är en god förutsättning för att ditt hår ska må bra. Apoteksgruppens nya Hårboost är därmed ett utmärkt tillskott när du vill ge ditt hår extra kärlek, det känns därför extra kul att vi får välkomna denna produkt till vårt egenvårdssortiment”, säger Helene Van Den Brink, Chef för EMV-produkter på Apoteksgruppen.

Näringsämnen i Hårboost:

  • Biotin (vitamin B7) som bidrar till att bevara ditt normala hår och din normala hud.
  • L-cystein är en aminosyra och en viktig byggsten i proteinet keratin. Detta protein är en huvudsaklig komponent i bland annat hår och naglar.
  • Hirsextrakt som kommer från ett av världens äldsta sädesslag.
  • Pantotensyra tillhör gruppen B vitaminer (vitamin B5) och bidrar till normal energiomsättning. Pantotensyra har en central funktion där celldelningen är snabb, till exempel i hårrötterna.

Apoteksgruppen Hårboost kommer att lanseras på Apoteksgruppens Apotek och e-handel under våren 2022 med säljstart i maj. Rekommenderat pris, 299 kr. Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen har närmare 200 apotek runt om i Sverige, med ett hjärta som klappar lite extra för vår lands- och glesbygd. Vi vill göra hälsa enkelt för alla våra kunder genom att erbjuda ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda tjänster och produkter inom hälsa och skönhet samt rådgivning av våra kvalificerade farmaceuter. Apoteksgruppen möjliggör egenföretagande genom franchise och är den enda apotekskedjan i Sverige som har både kedjedrivna och franchisedrivna apotek. Med drygt tusen medarbetare gör vi skillnad tillsammans - varje dag! Vårt engagemang bygger på tre kärnvärden; att bry sig på riktigt, att ligga steget före, att göra verklig skillnad. Och vår vision är att bli Sveriges mest engagerade apotek där kunderna mår lite bättre. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, norra Europas största apotekskoncern.

Kontaktpersoner

Linda Wakeham
Kommunikationschef Kronans Apotek
Linda Wakeham
PRESSKONTAKT

Relaterad media