2020-11-17 08:32Pressmeddelande

Apoteksgruppen lanserar Skin Logic - effektiv hudvård för alla hudtyper

null

Nu lanserar Apoteksgruppen en helt ny hudvårdsserie: Skin Logic - logisk hudvård för alla hudtyper. Serien består av produkter för rengöring och återfuktning av både ansikte och kropp.

Skin Logic är Apoteksgruppens eget varumärke och skapades med övertygelsen att alla förtjänar effektiva hudvårdsprodukter till ett överkomligt pris. Skin Logic består av avskalade och effektiva produkter av hög kvalitet som förbättrar det bästa som huden har naturligt och som hjälper till att bibehålla hudens funktion och mjukhet.

Produkterna innehåller väl utvalda fuktgivare och lipider av högsta kvalitet. De är dermatologiskt testade, milt parfymerade eller oparfymerade och innehåller välkända ingredienser som är säkra för både miljö och användare. Alla produkter tillverkas i Sverige.

- Vi är väldigt stolta och glada över att kunna erbjuda hållbar och effektiv hudvård som dessutom är snäll mot plånboken. Vi hoppas att alla ska hitta nya favoriter i vårt sortiment, säger Daniel Lindin, sortiment- och inköpsdirektör på Apoteksgruppen.

I och med lanseringen av Skin Logic kommer fyra helt nya hudvårdsserier samtidigt; Anti Age för mogen hy, Hydrating för normal men fuktfattig hy, Mattifying för fet hy och Sensitive för känslig hy. Med Skin Logic kan man därför skräddarsy sin hudvårdsrutin efter behov och hudtyp, och målet är att alla ska kunna hitta lämpliga produkter för sin unika hudvårdsrutin.

Produkterna kostar mellan 49 och 139 kr och finns på Apoteksgruppens samtliga apotek samt på apoteksgruppen.se från och med vecka 46.

För mer information om produkterna, vänligen se bifogat produktblad.

För ytterligare information, kontakta: Anna Bergstedt, Presskontakt Apoteksgruppen, anna.bergstedt@apoteksgruppen.se, 070-576 29 66.


Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med mer än 3800 anställda på drygt 670 apotek. I Sverige finns 197 apotek och ett 40-tal drivs privat av egenföretagare med stöd av Servicekontoret.

Kontaktpersoner

Anna Bergstedt
Marknads- och kommunikationsdirektör, Ansvarig för E-handel samt Pressansvarig
Anna Bergstedt