2021-12-20 07:00Pressmeddelande

Apoteksgruppen öppnar sitt tredje apotek i Jönköping

Från vänster: Franchisetagare Ranin Mways, Franchisetagare Abdo Zarzour, Head Of Franchise Roland Brimow.Från vänster: Franchisetagare Ranin Mways, Franchisetagare Abdo Zarzour, Head Of Franchise Roland Brimow.

Apoteksgruppen fortsätter sin offensiva etableringsstrategi och öppnar nu sitt tredje apotek i Jönköping. Apoteket heter Apoteksgruppen Österängen och är ett franchiseapotek beläget i Österängen Centrum Jönköping. 

Apoteksgruppens apotek i Österängen kommer att drivas av franchisetagarna Abdo Zarzour och Ranin Mways, som har flera års erfarenhet i branschen. Abdo och Ranin vill kunna erbjuda Österängens kunder ett brett sortiment av produkter och tjänster, förstklassig service och ett bra kundbemötande.

- Jag ser verkligen fram emot att få driva Apoteksgruppens tredje apotek i Jönköping och att få bli en del av Österängens Centrum, säger Abdo Zar, apotekschef och franchisetagare Apoteksgruppen Österängen, Jönköping.

Apoteksgruppen kan som enda apotekskedja i Sverige, med två affärsmodeller – både franchise och kedjedrift, ge möjlighet för franchisetagare att driva egna apotek med tillgång till ett komplett affärskoncept och ett etablerat varumärke.

- Denna etablering i Österängen Centrum i Jönköping är viktig för oss som kedja men minst lika viktig för boende i stadsdelen, säger Roland Brimow, Head of Franchise på Apoteksgruppen.

Apoteksgruppen välkomnar Jönköpingsborna till det nya apoteket på Birkagatan 8 från och med 16 december.Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen har närmare 200 apotek runt om i Sverige, med ett hjärta som klappar lite extra för vår lands- och glesbygd. Vi vill göra hälsa enkelt för alla våra kunder genom att erbjuda ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda tjänster och produkter inom hälsa och skönhet samt rådgivning av våra kvalificerade farmaceuter. Apoteksgruppen möjliggör egenföretagande genom franchise och är den enda apotekskedjan i Sverige som har både kedjedrivna och franchisedrivna apotek. Med drygt tusen medarbetare gör vi skillnad tillsammans - varje dag! Vårt engagemang bygger på tre kärnvärden; att bry sig på riktigt, att ligga steget före, att göra verklig skillnad. Och vår vision är att bli Sveriges mest engagerade apotek där kunderna mår lite bättre. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, norra Europas största apotekskoncern.

Kontaktpersoner

Linda Wakeham
Kommunikationschef Kronans Apotek
Linda Wakeham
PRESSKONTAKT