2022-10-11 11:00Pressmeddelande

Apoteksgruppen presenterar nyheter för duschen

Apoteksgruppen fortsätter att uppdatera sitt egenvårdssortiment genom att under hösten addera en duscholja till produktportföljen. Den återfuktande duscholjan kommer i två utföranden och är anpassad för en torr hy.

Apoteksgruppens egenvårdssortiment har idag ett brett utbud med produkter inom både vitaminer och mineraler, hudvård, intimvård, barn och sol. Under hösten så utökar man utbudet ytterligare där två av produktnyheterna som lanseras är Apoteksgruppen Special Care Duscholja som kommer i en parfymerad och oparfymerad variant.

Apoteksgruppen Special Care Duscholja är en mild och mjukgörande duscholja anpassad för torr hud och bidrar till att bevara hudens naturliga fuktbalans. Duscholjan rengör skonsamt huden med ett lätt och krämigt lödder utan att torka ut. Duscholjan innehåller en hög halt med vegetabiliska oljor som gör huden mjuk och len. Duscholjan är dermatologiskt testad, vegansk och kommer i en oparfymerad och parfymerad variant på 400 ml.

- Äntligen kan vi presentera en duscholja till vårt sortiment. En duscholja är den perfekta produkten som både rengör, återfuktar och mjukgör huden, säger Heléne Van Den Brink, Kategorichef EMV (egna märkesvaror) på Apoteksgruppen.

Apoteksgruppens Special Care Duscholjor lanserades på Apoteksgruppens apotek under vecka 40. Rekommenderat pris, 109 kr/400 ml.Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen har närmare 200 apotek runt om i Sverige, med ett hjärta som klappar lite extra för vår lands- och glesbygd. Vi vill göra hälsa enkelt för alla våra kunder genom att erbjuda ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda tjänster och produkter inom hälsa och skönhet samt rådgivning av våra kvalificerade farmaceuter. Apoteksgruppen möjliggör egenföretagande genom franchise och är den enda apotekskedjan i Sverige som har både kedjedrivna och franchisedrivna apotek. Med drygt tusen medarbetare gör vi skillnad tillsammans - varje dag! Vårt engagemang bygger på tre kärnvärden; att bry sig på riktigt, att ligga steget före, att göra verklig skillnad. Och vår vision är att bli Sveriges mest engagerade apotek där kunderna mår lite bättre. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, norra Europas största apotekskoncern.

Kontaktpersoner

Mickaela Borg
PR-ansvarig
Mickaela Borg