2022-05-05 06:00Pressmeddelande

Apoteksgruppen utökar produktserien Intim

Inför våren 2022 utökar Apoteksgruppen sin produktserie inom intimhygien med de nya produkterna glidmedel, fuktcreme och intimservett. Intim är en mild produktserie som jobbar för att bevara underlivets naturliga pH-balans och består nu av totalt fem produkter.

Apoteksgruppens intima produktserie består av milda, oparfymerade och återfuktande produkter som jobbar för att bevara underlivets naturliga pH-balans, för att undvika besvär. Sedan tidigare består intimserien av de två produkterna intimolja och intimtvål. Inför våren utökas intimserien med de tre produkterna glidmedel, fuktcreme och intimservetter. Tre nya produkter anpassade och skapade för underlivet. Produktserien Intim tillhör Apoteksgruppens eget varumärke och serien består nu av totalt fem produkter.

”Det känns kul och bra att vi på Apoteksgruppen nu kan erbjuda en heltäckande produktserie med skonsamma och vårdande intimprodukter för bästa möjliga intimhälsa”, säger Helene Van Den Brink, chef för EMV-produkter på Apoteksgruppen.

Apoteksgruppen Intim Glidmedel, 80 ml – Apoteksgruppen Intim Glidmedel är ett vattenbaserat glidmedel med hudnära pH som är speciellt anpassat för underlivets känsliga miljö. Glidmedlet har neutral doft och smak med mjuk konsistens och mycket hög smörjförmåga. Glidmedlet innehåller noggrant utvalda ingredienser som aloe vera, för att inte irritera slemhinnorna varken i underlivet eller i munnen. Innehåller inte spermiedödande medel.

Apoteksgruppen Intim Fuktcreme, 50 ml – Apoteksgruppen Intim Fuktcreme är en lugnande, oparfymerad och skyddande kräm som återfuktar, mjukgör och vårdar det känsliga underlivet. Krämen har en hög fetthalt och innehåller naturlig rapsolja, sheasmör och aloe vera samt återfuktande glycerin och mjölksyra. Krämen bevarar den naturliga fuktbalasen.

Apoteksgruppen Intim Intimservett, 15 st – Apoteksgruppens tvättservetter för rengöring av underlivet ger en mild, skonsam och återfuktande rengöring. Speciellt utvecklad för att bevara underlivets naturliga pH-balans. Återförslut noga etiketten efter användning för att minska risken för att servetterna torkar ut. 

Apoteksgruppen nya intimprodukter lanseras på Apoteksgruppens apotek och e-handel under våren 2022 med säljstart i maj. Rekommenderat pris, Glidmedel 58,00 kr/80 ml, Fuktcreme 74,90 kr/50 ml och Intimservett 29,90 kr. Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen har närmare 200 apotek runt om i Sverige, med ett hjärta som klappar lite extra för vår lands- och glesbygd. Vi vill göra hälsa enkelt för alla våra kunder genom att erbjuda ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda tjänster och produkter inom hälsa och skönhet samt rådgivning av våra kvalificerade farmaceuter. Apoteksgruppen möjliggör egenföretagande genom franchise och är den enda apotekskedjan i Sverige som har både kedjedrivna och franchisedrivna apotek. Med drygt tusen medarbetare gör vi skillnad tillsammans - varje dag! Vårt engagemang bygger på tre kärnvärden; att bry sig på riktigt, att ligga steget före, att göra verklig skillnad. Och vår vision är att bli Sveriges mest engagerade apotek där kunderna mår lite bättre. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, norra Europas största apotekskoncern.

Kontaktpersoner

Linda Wakeham
Kommunikationschef Kronans Apotek
Linda Wakeham
PRESSKONTAKT