2020-08-26 09:15Pressmeddelande

Apoteksgruppens Jessica Liljenberg kan bli Årets butikssäljare

null

Jessica Liljenberg, egenvårdsansvarig på Apoteksgruppen i Skutskär, är en av finalisterna på Retail Awards i kategorin Årets butikssäljare. Den 21 september kommer vinnaren att avslöjas och prisas för sitt kundbemötande och säljresultat.

Priset Årets butikssäljare har skapats för att främja enskilda insatser som ger resultat för företaget och för att lyfta fram goda föredömen inom branschen. Jessica Liljenberg har ett genuint intresse för kunden och bidrar till att Apoteksgruppen i Skutskär utvecklas.

– Det är en ren glädje att göra det jag älskar och brinner för - att hjälpa kunderna till en bättre hälsa varje dag och att genom det bidra till vårt resultat så att även företaget är hälsosamt. Att nu får uppmärksammas för sättet jag gör det på känns fantastiskt, säger Jessica Liljenberg, egenvårdsansvarig på Apoteksgruppen Skutskär.

Retail Awards är Sveriges största handelsgala som lyfter fram, belönar och hyllar framgångsrika företag, personer och satsningar i handeln. Vinnarna utses av en jury bestående av namnkunniga experter inom branschen. Priset delas ut av Svensk Handel och branschtidningen Market den 21 september. Priset delas ut i 13 olika kategorier.

För ytterligare information, kontakta: Anna Bergstedt, Presskontakt Apoteksgruppen, anna.bergstedt@apoteksgruppen.se, 070-576 29 66.


Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med mer än 3800 anställda på drygt 670 apotek. I Sverige finns 197 apotek och ett 40-tal drivs privat av egenföretagare med stöd av Servicekontoret.

Kontaktpersoner

Anna Bergstedt
Marknads- och kommunikationsdirektör, Ansvarig för E-handel samt Pressansvarig
Anna Bergstedt