2022-05-11 08:33Pressmeddelande

Vanessa Taffo blir ny Franchise Manager på Apoteksgruppen


Vanessa Taffo, Franchise Manager Apoteksgruppen

Apoteksgruppen rekryterar Vanessa Taffo som ny Franchise Manager. Som Franchise Manager kommer Vanessa ansvara för att stärka och utveckla arbetet med franchiseaffären. Vanessa kommer närmst från en tjänst på Kronans Apotek där hon arbetat med affärsutveckling och har även en lång och gedigen erfarenhet från apoteksbranschen.

Apoteksgruppen tillsätter Vanessa Taffo i rollen som Franchise Manager. Vanessa har en lång och gedigen erfarenhet från Apoteksbranschen, med roller såsom egenvårdsrådgivare, säljcoach och regional affärsutvecklare och kommer närmst från rollen som Business Process Owner Customer Experience på Kronans Apotek.

- Kunden, driva försäljningsutveckling och stärka teamet, det är de delar som jag värdesätter högst i mitt arbete. Tillsammans kan vi göra skillnad varje dag, tänk då att få göra det med våra franchiseapotek, känns riktigt roligt, säger Vanessa Taffo, Franchise Manager på Apoteksgruppen

I rollen som Franchise Manager kommer Vanessa att ha det övergripande ansvaret för franchiseaffären och vara kontaktperson för drygt 40 franchiseapotek inom Apoteksgruppen. Vanessa kommer främst arbeta med drift och försäljning inom franchise. Vanessa är van att leda affärsutvecklingsområdet på distans och hennes tränade retailöga kommer vara ett mycket bra tillskott inom drift- och försäljningsteamet på Apoteksgruppen.

- Jag ser verkligen fram emot att få arbeta tillsammans med Vanessa. Hennes absoluta styrkor ligger i att skapa en VI-känsla, att alla känner sig sedda, att skapa starka team och hon är samtidigt en fena på affärsutveckling och kundbemötande. En suverän kombination av kompetenser, säger Theresia Hansson, Försäljningschef på Apoteksgruppen

Vanessa Taffo tillträde sin nya tjänst som Franchise Manager den 9 maj 2022.Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen har närmare 200 apotek runt om i Sverige, med ett hjärta som klappar lite extra för vår lands- och glesbygd. Vi vill göra hälsa enkelt för alla våra kunder genom att erbjuda ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda tjänster och produkter inom hälsa och skönhet samt rådgivning av våra kvalificerade farmaceuter. Apoteksgruppen möjliggör egenföretagande genom franchise och är den enda apotekskedjan i Sverige som har både kedjedrivna och franchisedrivna apotek. Med drygt tusen medarbetare gör vi skillnad tillsammans - varje dag! Vårt engagemang bygger på tre kärnvärden; att bry sig på riktigt, att ligga steget före, att göra verklig skillnad. Och vår vision är att bli Sveriges mest engagerade apotek där kunderna mår lite bättre. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, norra Europas största apotekskoncern.

Kontaktpersoner

Linda Wakeham
Kommunikationschef Kronans Apotek
Linda Wakeham
PRESSKONTAKT

Relaterad media